середа, 19 жовтня 2022 р.

Дбаємо про свою безпеку. Ми в укритті.

 Хоч як ворог намагається тиснути на нас психологічно, йому не вдасться нас залякати. Ми знаємо правила безпеки, тренувалися і вправно виконуємо усі інструкції. В укритті ми співаємо пісні, особливо наші патріотичні символи "Байрактар", "Геть з України, москаль некрасівий", "Ой у лузі червона калина" та інші. Також ми граємо ігри, дівчатка вчора з бісеру сплели собі чудові прикраси (колечка і браслетики), спілкуємось і - що вже точно - не боїмося ворога. Ми віримо нашому керівництву та своїм збройним силам. ЗСУ-найкращі! Все буде Україна!




 








 



четвер, 13 жовтня 2022 р.

14 жовтня - День Захисників України

 Дякуємо Захисникам України, вклоняємось воїнам, що ведуть боротьбу з ворогом-окупантом і наближають нашу Перемогу! Уклін і щира подяка наших дитячих сердець лунали на уроках та позакласних заходах цього дня. Створення листівок, запис відео, оклайн-квест "Заповіт козака Вернидуба", спів патріотичних пісень і перегляд відеороликів - так ми святкували величне свято 14 жовтня: День Покрови Пресвятої Богородиці, День створення УПА, День козацтва і День Захисників України. Слава нашим воїнам ЗСУ, Слава Україні!




 


 

 

 


 




До Дня захисників і захисниць України, який відзначається 14 жовтня, команда проєкту «Підтримай дитину» проводить загальноукраїнську ініціативу «Віртуальна дошка подяки від дітей захисникам України». Учні нашого 5-А класу активно долучилися до створення найбільшої віртуальної листівки захисникам України і розмістили в ній свої вітання.

Зроблено в Padlet

Як ми відзначали міжнародний день захисту тварин.

 4 жовтня – у світі відзначають Всесвітній день тварин (World Animal Day) — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту, так як щодня тварини опиняються на межі зникнення.



Згідно зі статистикою, щогодини з лиця Землі зникають безповоротно три види тварин. Щодня зникає більше 70 видів фауни і флори. За 25 останніх років біологічне різноманіття Землі скоротилося більше ніж на третину.

День тварин – це привід нагадати людям про їхню відповідальність, підвищити свідомість суспільства щодо необхідності захисту тварин. У цей день ми розповідали друзям про своїх домашніх улюбленців, виконували цікаві завдання про тварин, ділилися думками, як допомагати тваринам і що ми знаємо про їх  охорону.