понеділок, 30 січня 2023 р.

Всеукраїнський конкурс "Зимові свята в традиціях нашого народу"

 Всеукраїнський конкурс "Зимові свята в традиціях нашого народу" - такий цікавий інтерактивний проєкт провів педагогічний сайт "На урок". Учні з різних куточків України мали можливість зареєструватися і перевірити свої знання з традицій та звичаїв українців, музичного і літературного фольклору. Учні нашого класу (і школи) також залюбки взяли участь у цьому проєкті. Тим більше, що Різдво - одне з найулюбленіших свят. Колядуємо, беремо участь у виставах вертепу, щедруємо і посіваємо. Тож запитання вікторини для нас були нескладними, але цікавими. Єдине, що трішечки нам завадило - так це проблеми з електрикою та інтернетом. Але ворогам нас не зламати. Ми непереможні! Чекаємо з нетерпінням нових конкурсів. Віримо в Перемогу і наші Збройні Сили!



 

 

 

 

 

четвер, 26 січня 2023 р.

Зустріч із дитячим письменником Олександром Зімбою

 Сьогодні до нашої школи завітав дитячий письменник Олександр Зімба. Митець зустрічався з школярами та вчителями. На зустріч із письменником прийшли й учні нашого 5-А класу, з вчителями української мови В'язівською Оксаною Михайлівною та Микитюк Зоряною Юріївною. Було цікаво, пізнавально та весело. Усі бажаючі зробили фото з письменником на пам'ять та мали можливість придбати його книжечки. 















Усіх друзів, хто ще не знайомий із творчістю письменника Олександра Зімби, запрошуємо познайомитись. Читати книги - це круто! особливо такі чудові твори дитячих письменників!





неділя, 22 січня 2023 р.

22 січня - день Соборності України

 Сьогодні Україна відзначає День Соборності💙💛: величний день, важливий для кожного патріота-українця. Хоча в нас поки що і канікули, ми спілкувалися онлайн і переглянули відео про історію свята, розв'язали кросворд "Соборність" і пограли в гру "Так чи ні". Знаючи своє минуле - ми можемо будувати майбутнє. Ми - справжні патріоти! з Днем Соборності, Україно!







пʼятниця, 20 січня 2023 р.

Флешмоб до Дня Соборності України

 З нагоди Свята Соборності України Жовківська філія бібліотеки для дітей проводить флешмоб "книжковий ланцюг єдності". Серед учасників флешмобу наша однокласниця, Карінка Салабай. 










вівторок, 3 січня 2023 р.

Наша передноворічна фотосесія 🎄✨🎉

 Чекаємо приходу Нового 2023 року🎇🎄🎇. Віримо, що він принесе 💙💛Перемогу Україні, щасливе майбутнє у вільній, незалежній, мирній країні. На жаль, в останні дні семестру багато учнів нашого класу захворіли😥, тому на фотосесії не всі учні 5-А класу. Ми обов'язково це виправимо в 2 семестрі. Вітаємо всіх з Новим Роком і 🎄✨Різдвом Христовим. Миру і Божого благословення вам!