понеділок, 24 липня 2023 р.

Музей науки.

 21 червня учні нашої школи відвідали Музей науки у м.Львів. Серед них були і учні нашого класу: Головенко Вікторія, Тетяна Поліщук, Максим Пехник.

🌐Дитячі емоції - справжні та непідкупні, а особливо, коли йде мова про цікаву науку та про те як влаштований світ у Музей Науки Львів 

🌍100 експонатів, які ЗАБОРОНЕНО НЕ РУХАТИ, пояснювали школярам принципи функціонування багатьох речей, які оточують кожного з нас. Явища природи та закони фізики, які можна не лише досліджувати, а й експериментувати, дали справжні враження, що наука - це цікаво. 

🤝Школярі з 13 громад Львівщини - Шегинівської, Трускавецької, Стрілківської, Славської, Сколівської, Радехівської, Підкамінської, Новояричівської, Новояворівської, Жовківської, Великомостівської, Бродівської та Бібрської відвідали Музей Науки Львів в рамках проєкту «Повернення до формального та неформального викладання й навчання в громаді для учнів і підлітків, у тому числі ВПО».

🌍Також школярі долучалися до різноманітних освітніх заходів у Tech StartUp School та Lviv Open Lab, де відвідали біотехнологічний, хімічний та STEAM центри й провели цікаві дослідження.

Проєкт реалізує Tech StartUp School за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. UNICEF Ukraine . Музей Науки Львів