середа, 25 жовтня 2023 р.

Гра Сокіл (Джура)

 Всеукраїнська дитячо-юнацька патріотична гра Сокіл (Джура) все більше популярна в Україні. Від початку створення цієї організації в нашій школі активно займається нею вчитель фізичного виховання та Захисту Вітчизни Олег Олександрович Гупало. В козацькі рої щороку приходять нові учасники, юна зміна. Команди Олега Олександровича постійні учасники призери районних, обласних, всеукраїнських  змагань. В рамках навчання юних соколят-джуристів взяли наші 4 учнів класу: Вероніка Баскакова, Юля Хлібишин, Аня Цяпало, Ілля Хавунка. Цікаво і з користю провели час в Карпатах. Дякуємо Олегу Олександровичу!






неділя, 22 жовтня 2023 р.

Наша творчість, наші захоплення.

 У нашому класі усі діти творчі, креативні. В кожного є свої улюблені заняття, хобі. Хтось дуже любить танцювати, а хтось - футбол, комусь до вподоби малювати, вишивати чи в'язати, ліпити різноманітні вироби з пластиліну. Тож в цьому дописі ми поділимося результатами нашої творчості. 

Юля Хлібишин і Вероніка Баскакова


Вікторія Головенко

Вероніка Баскакова

середа, 18 жовтня 2023 р.

Патріотична вікторина "Мільйон для ЗСУ"

 Сьогодні ми продовжили пізнавальну вікторину - вірніше, провели її 2 раунд) (перший відбувся минулого четверга). "Мільйон для ЗСУ" - так називалася наша вікторина. Команди хлопців та дівчат 6-А класу активно змагалися за першість, і навіть жодного разу не захотіли скористатися підказками у грі (за правилами гри 50/50 чи дзвінок до друга). Якщо минулого четверга перемогла команда дівчат, то сьогодні першість завоювали хлопці. Ну, загалом, вважаю, що перемогла в нашому класі - дружба! Дякуємо арбітру гри бібліотекарю Катерині Федорівні та організатору гри Марії Василівні. було цікаво та пізнавально. Учні нашого класу показали, що ми ерудовані, знаючі, справжні патріоти своєї країни. Читаюча нація - непереможна!









пʼятниця, 13 жовтня 2023 р.

Патріотичний брейн-ринг "Я люблю Україну"

 В рамках всеукраїнського місячника бібліотек учні нашого класу з класним керівником Марією Василівною і шкільним бібліотекарем Катериною Федорівною провели інтелектуальний патріотичний брейн-ринг "Я люблю країну". Адже це так важливо - читати, здобувати знання, розвиватися. Читаюча нація - непереможна! На нашому святі ми співали патріотичних пісень, розв'язували головоломки, відгадували прислів'я про Батьківщину, складали карту України, відповідали на питання вікторини, і -навіть робили експеримент - створювали патріотичний фонтан із синьо-жовтих кольорів, води, соди та лимонної кислоти. Було дуже весело, цікаво, пізнавально. 





 

 

 

 

 

 





вівторок, 10 жовтня 2023 р.

Всесвітній день психічного здоров'я.

 Сьогодні у нашій школі було радісно , маленьке свято - сюрприз, який організувала психолог нашої школи Наталія Юріївна Хочина для наших діток вдався !

10 жовтня в рамках Всесвітнього дня психічного здоров‘я , відбувся захід присвячений турботі ментального здоров‘я наших дітей. Всі роздавали усмішки, позитив, обнімашки. як вайфай . Підняли рівень позитивних емоцій та відчули єдність. Допомогаємо плекати своє ментальне здоров‘я , щоб допомогти іншим .
Дякуємо за радість і присутність панди на святі Наталія Бабух. Фотосупровід Vika Horlay
🎥🎥🎥
Сили нам Всім !
Дякуємо ЗСУ за можливість бути разом !









неділя, 8 жовтня 2023 р.

Всеукраїнський урок єдності

 Учителів, батьків і учнів запрошують долучитися до Всеукраїнського уроку єдності для 5-11 класів, який буде присвячений протидії дезінформації та маніпуляціям. Учні нашого класу приєдналися до перегляду трансляції.

Урок транслюватимуть 6 жовтня з 12:00 до 12:30, а також 13 жовтня о 9:30 у повторі на телеканалі “Суспільне. Культура” та Youtube-каналі “Перший”. Запис буде збережений за лінком.

Під час уроку глядачі дізналися:

  • як протидіяти соціальним стереотипам;
  • хто такі боти та тролі;
  • як розумно споживати інформацію та не вестися на маніпуляції.

Наприкінці онлайн-заходу діти  пройшли тест-гру, яка складається з 7 запитань (для цього треба відсканувати QR-код на екрані та перейти за посиланням).

Крім того, організатори підготували сюрприз для школярів, про який оголошували під час трансляції.

За підсумками уроку  провели з учнями та ученицями обговорення на тему протидії дезінформації та маніпуляціям.

Скористалися завантаженням роздаткових матеріалів  за посиланням.

Як зазначають організатори, ініціатива має на меті підвищити рівень стійкості українців до пропаганди та вдосконалити навички критичного мислення в дорослих і дітей.

понеділок, 2 жовтня 2023 р.

День захисників та захисниць України.

 У неділю, 1 жовтня в Україні відзначали цілу низку патріотичних, чудових свят. Це день козацтва, день української повстанської армії, день захисників та захисниць України, і все це - під Покровом Пресвятої Богородиці, якій з давніх давен наші українські воїни довіряли своє життя, просили заступництва й охорони. Сьогодні, 2 жовтня, учні нашої школи зібралися на подвір'ї школи на лінійку з нагоди цих свят. Урочисто заспівали Гімн України, вшанували пам'ять загиблих воїнів, віддали славу й честь воїнам, що зараз захищають нашу землю. 



А учні 6-А класу провели сьогодні день пізнавальний. Адже саме діти - наше майбутнє покоління,  - мають дуже добре знати історію нашого краю, історію українського війська. Тож ми переглянули відеофільм та фотовиставку про історію українського війська, грали цікаві пізнавальні ігри про козацтво, стрілецтво, добровольчі українські батальйони та наші ЗСУ. Складаємо щиру подяку нашим захисникам та захисницям. Низький вам уклін!