четвер, 21 березня 2024 р.

Національний тиждень читання "Всі ріки течуть додому"

 З 16 по 24 березня в Україні проходить Національний тиждень читання поезії "Всі ріки течуть додому". Учні нашого класу й школи також активно долучилися до цієї акції. 

У середу ми стали глядачами чудової моновистави "Легенди древнього Львова", яку для учнів 5-6 класів виконала артистка Оксана Іваненко (член Національної спілки театральних діячів України, актриса, сценарист, режисер.  м .Тернопіль)

Сьогодні ж  учні нашого класу з класним керівником Марією Василівною  та вчителькою української мови та літератури В'язівською Оксаною Михайлівною завітали в  бібліотеку школи, на літературну годину поезії "Поезія - це завжди неповторність" (за творчістю Ліни Костенко). Учні класу і вчителі читали вірші, дізнались багато нового і цікавого від Оксани Михайлівни про творчість поетеси Ліни Костенко.


















     

     

вівторок, 5 березня 2024 р.

Квест "Стежками життя і творчості Тараса Шевченка"

 9 березня 2024 року Україна відзначає 210 років з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Наш клас приєднується до святкування дня народження поета. Сьогодні ми під керівництвом вчительки української мови та літератури Оксани Михайлівни В'язівської та класної керівниці Марії Василівни Демків провели квест стежками життя і творчості видатного майстра слова та пензля. Учні класу об'єднувалися в чотири групи, і виконували завдання на семи станціях. Квест пройшов цікаво і весело. Усі команди нагороджені грамотами (1, 2, 3, 4 місце) та солодкими призами. 











 

 





неділя, 3 березня 2024 р.

Наші учні стали учасниками міжнародного дитячого конкурсу «Україна і Німеччина крокують разом у Євросоюз».

 🎉Талановиті та успішні! Вітаємо  учнів нашої школи:

Кароліну Майбороду 8- А клас

Маркіяна Станька 7- Б клас 

Софію Левус 7- Б клас

Маргариту Щебетько  6- А клас

Анну Заболотну 4- Б клас 

Під керівництвом Наталії Юріївни Хочиної учні нашої школи стали учасниками міжнародного дитячого конкурсу «Україна і Німеччина крокують разом у Євросоюз».

Роботи наших учнів відібрали на міжнародну виставку, яка відбудеться у Німеччині. А двоє з дітей мають змогу представляти свої роботи на виставці особисто.

Сьогодні отримали пам'ятні відзнаки від голови Львівської районної державної адміністрації Христини Замули.* 

Бажаємо успіху та нових перемог!!!

Дякуємо за проведену роботу та заохочення учнів до конкурсу Наталії Юріївні Хочиній!

Пишаємося нашою Маргаритою! 💙💛💖








Леся Буцяк: Талановиті діти Львівського району відвідали місто Аахен у Німеччині та стали активними учасниками мистецької експозиції дитячих малюнків « Україна: війна і світле майбутнє » .
Серед 10 дітей Німеччину відвідала учениця Жовківський ЗЗСО № 1
6- А класу Маргарита Щебетько🌷
Талановита, працьовита і дуже мила дівчинка, яка мріє разом із друзями , щоб закінчилась війна і в Україні щасливо росли та навчались усі діти.
Пишаємось нашою талановитою ученицею .
Дякуємо за наставництво Наталія Хочина
Дякуємо за професійне керівництво проєктом Оля Калиновська .