субота, 27 квітня 2024 р.

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії.

 26 квітня виповнилося 38 років з того чорного дня на Чорнобильській АЕС. 

26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Під час експерименту на 4-му реакторі Чорнобильської атомної електростанції сталися два вибухи. В атмосферу Землі вирвалась хмара радіоактивного пилу. Вітер поніс на північний захід небезпечні радіоактивні ізотопи, які осідали на землю, проникали у воду.

За числом потерпілих від аварії Україна займає перше місце серед колишніх республік Радянського Союзу. На долю Білорусі припало близько 60% шкідливих викидів. Від радіаційного забруднення сильно постраждала також і Росія. Потужний циклон проніс радіоактивні речовини територіями Литви, Латвії, Польщі, Швеції, Норвегії, Австрії, Фінляндії, Великої Британії, а пізніше – Німеччини, Нідерландів, Бельгії.

В 6-А класі було проведено виховну годину "Дзвони Чорнобиля", класний керівник Демків М. В. розповіла учням про трагедію, її героїчних ліквідаторів, про наслідки аварії для природи та людського здоров'я зокрема. Переглянули інформативні відеоролики та підсумували з допомогою інтерактивних вправ, про що дізналися під час виховної години. 







четвер, 25 квітня 2024 р.

Сьогодні у нашому закладі в рамках Дня цивільного захисту відбулося практичне заняття "Евакуація з навчального закладу при пожежі".

 Сьогодні у нашому закладі в рамках Дня цивільного захисту відбулося практичне заняття "Евакуація з навчального закладу при пожежі".

Працівники Державної пожежно-рятувальної частини #17 м.Жовква допомогли наочно відтворити надзвичайну ситуацію з евакуацією учасників освітнього процесу з приміщення школи та індивідуальну евакуацію старшокласника з другого поверху через віконний отвір.
Такі тренування дуже потрібні й важливі для усіх нас, бо навчають організованості, дисципліни та практичному застосуванню алгоритму дій при надзвичайних ситуаціях.





















Проект з розфарбовуванням гільз

 ✅Щиро дякуємо нашим юним художникам, які долучились до благодійного заходу , який відбудеться у Львові.  На ньому будуть презентовані розмальовані гільзи нашими учнями. 

Дякуємо ✅

🌷Учням 7- Б класу :

Софії Левус

Олені Терещук

Юлії Іващишин 

Маркіяну Станьку


🌷Ученицям 6-А класу:

Маргариті Щебетько ,

Божені Варшавській 

Олені Мокрик 

Вероніці Баскаковій 


🌷Та учениці 9- А класу 

Тамарі Опанасенко 

Маємо таланти . Пишаємось 🎉‼️


Керівництво проектом : вчитель образотворчого мистецтва , Кобрин Галина Володимирівна.

на жаль, на фото немає Божени та Оленки Мокрик, саме в день, коли робили фото, вони захворіли. 




середа, 24 квітня 2024 р.

Передвеликодня благодійна ярмарка

 24.04.2024 в нашій школі відбулася традиційна передвеликодня благодійна ярмарка. Виручені на ярмарці кошти підуть на потреби ЗСУ адресною допомогою. Наш клас активно долучився до благодійної акції, попри те, що багато учнів класу зараз хворіє та не відвідує школу. Слава нашим воїнам, що захищають нашу землю від ворога. Робимо  і ми все, що в нашим дитячих силах, щоб допомогти армії. 











Тиждень духовності в Жовківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1

 У Жовківській ЗЗСО І-ІІІ ступенів #1 з 8  по 12 квітня 2024 року проводився Тиждень духовності на тему "10 Божих заповідей- життєвий дороговказ для людини".

Щоденно спільно молилися учні, педагоги у наміреннях визначених на кожен день під проводом пароха храму Св. Йосафата о. Михайла Ткачіва.

У рамках Тижня духовності приміщення школи було оформлене цитатами Святого Письма, було проведено тематичні лекції " Співчуття і милосердя", "Уміння прощати", " Цінність добрих справ" з учнями 6-7 класів. Щиро дякуємо отцю Михайлові Ткачіву за спільну молитву і духовне слово для нашої шкільної спільноти.