вівторок, 6 лютого 2024 р.

Всесвітній день безпечного інтернету.

 6 лютого 2024 року у світі відзначається 

День безпечного Інтернету (Safer Internet Day).

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, бібліотеці, громадській організації, так й в органах влади, бізнесових організаціях. Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій. 

"Ми б хотіли подякувати кожному та кожній, хто організовували, хто брали участь, хто висвітлювали заходи до Дня безпечного Інтернету 2023 та запрошуємо до відзначання Дня безпечного Інтернету 2024 у вівторок 6 лютого! Саме ви робите цей День в Україні – день заради безпечнішого та найкращого Інтернету! ”, – команда Центру кращого Інтернету.

Учні 6-А класу активно долучилися до відзначення всесвітнього дня безпечного інтернету. Повторили правила безпечного користування інтернетом, грали тематичне доміно "Безпека в інтернеті", розв'язували тематичний філворд "Ґаджети", грали у вікторину та  інтерактивну онлайн-гру “Interland: Безпека дітей в Інтернеті”. Учасники і переможці нагороджені солодкими призами. Нехай ваше користування інтернетом буде завжди безпечним і приємним, як солодкі призи сьогодні. 






Таня і Каріна

Матвій

А ще - 📣📣📣 Ми прийняли запрошення провести День безпечного інтернету 2024 разом із  Ювенальною Поліцією України! 

🌐Цього року він відзначається 6 лютого і, як завжди, покликаний нагадати спільноті, що безпека мережі залежить від кожної та кожного з нас.

💪з допомогою QR-коду потрапили на інтерактивний урок, де змогли відповісти собі на кілька важливих запитань:

🟢що для мене цифрове середовище?

🟢чи дотримуюся я правил безпеки?

🟢що я можу зробити, щоб інтернет став кращим місцем для всіх?

😎🔥А ще на нас чекало знайомство із зовсім новим інструментом, який допомагає РОЗБАЧИТИ все небажане в мережі.

Немає коментарів:

Дописати коментар